Natt inlägg!

Hello! ;) 
det blev ingen bebis den 8:e december så nu hoppas vi istället på den 9:e vilket det bör bli! Läkaren här tyckte inte jag skulle ta dropp utan istället ta två värkstillande tabletter och sova... Lite halv trist kan jag tycka då värkarna nu lugnat ner sig enormt mycket :/ hoppas dom kommer igång snart igen!! Vill ju ha min bebis!! 
 
i skrivande stund ligger min kära man och sover vilket jag tror är riktigt bra så han orkar stötta mig till 100% när allt väl sätter igång på riktigt ;) (hade han nog klarat ändå iofs) han har varit min klippa denna dagen! <3 det är sjukt spännande att gå igenom detta tillsammans! :) nu vill jag dock bara att allt ska sättas igång igen så vi kan få se våran unge ;) 
 
man har ju hört några hemska skrik i korridoren under dagen så det hade varit skönt att få detta gjort nu!!  
 
jaja jag får la ta å vila lite till och hoppas på att allt snart är igång igen ;)
 
kram! :)

Kvällsfika med värkar ;)

Det flyter på här så att säga.. Vi var precis nere och åt lite kvällsfika :) mysigt va det trots värkar som kommer ca var 4:e minut nu :) men som Mia i solsidan skulle sagt "andas dig igenom smärtan" haha än så länge funkar faktiskt det riktigt bra! ;) 
 
så det är bara att sitta här och invänta värkar och tänka att för varje värk kommer vi närmare våran lilla son :D 
 
 
kram! 

Sakta men säkert.. :)

Det går framåt, inte fort men ändå hehe ;) fick precis in lite mat här som jag festar till det på med lite röd saft ;) den ni! Får sammandragningar ibland så måste pausa och ställa mig upp en stund med det  är vi bara glada över här ;) Nu- käka igen ;)

15.16 blöt i byxan!

Gaaalet!! Skulle precis sätta ctg, två minuter efter barnmorskan gått ut ur rummet kom det en himla massa varmt vatten mellan benen , skummaste känsla ever!! Haha!! MEN. Vad glad jag/vi är att vi kommit såhär långt redan nu ;D weeiii!! Nu sitter jag nöjd med vääärdelns största binda (läs blöja!! ;P) Nu är vi på gång!! ;) Ha det gött!! ;)

Litet steg på vägen .. :)

Så har en gel satts in för att förhoppningsvis få igång några värkar .. Inget känns än men hoppas det kommer snart . Snart har jag legat med detta i en timma å då är det dags för oss att dra ut på en promenad i det fina vinter vädret :) solen har kommit och snön ligger fint på marken :) Det är grymt skönt att vi iallafall har kommit igång lite nu ;) Hörs sen ;)

Skrikande barn!

Okidok här sitter vi nu på BB, har varit här i snart två timmar och inte blivit igångsatt än *suck*!! Dom har bara kollat så att lillen mår bra och jag har fått två mackor ;P

Så vi satte oss att försöka vila/sova lite när det plötsligt skriker till från en liten nyfödd unge från ett annat rum!! :O gaaalet!! Där födde dom sitt barn liksom!! Jag vill MÄ!!! :/ Vi får dock snällt sitta och vänta tills läkaren har tid att komma in till oss för igångsättning..... Sjukt seeegt!!

Så ligger det till just nu iallafall ;) kanske blir det fler inlägg under dagen, detta verkar ju ta sin tid om man säger så ...


Hoppas alla har och får en fin lördag! :)

Kramisar!!

Vilket uppvaknande... Imårrn gäller det!! ;O ;D

Antagligen blir detta det sista inlägget innan våran lilla pojke kommer till världen... Om jag är nervös...? Yes! Haha .. Imorgon kl ska vi befinna oss på Mölndals sjukhus (förlossning) då allt ska sättas igång.. Hur lång tid kommer allt att ta? Har vi våran lilla bebis imorgon redan eller kommer vi behöva vänta till söndag .. Hon som ringde imorse sa att det kanske inte händer imorgon men innan helgen är slut har vi våran bebis hos oss :) känslorna är verkligen överallt och ingenstans just nu... Detta går verkligen inte att förklara!! Man längtar liksom som en galning men samtidigtär man ju typ livrädd!! Känner mig konstigt nog hyfsat lugn just nu vilket är skönt! :) kanske blir man mer nervös imårrn eller ikväll hehe.. Ska iallafall hem till Mathias ikväll ( han jobbar dock) men mamma är där och tar hand om mig;) Andreas jobbar nämligen (även om han blev erbjuden att vara ledig...hmm)

Dom ringde iallafall vid typ 8:a tiden imårse och berättade vart vi skulle och vilken tid, lite sjukt uppvaknande och jag trodde på allvar att jag skulle kunna somna om efter det.. Det kunde jag ju glömma! Haha!! Låg ju bara och tänkte på hur allt skulle gå till och bli.. ;P

I skrivandes stund är faktiskt våran vaktmästare här för att fixa lister till våra fönster, det får nämligen inte vara så kallt när vår lilla unge ska bo här! ;) det var verkligen i sista sekunden han kom och fixade detta kan jag ju säga!! :O 16 grader i lägenheten på morgonen är INTE okej! Nu får vi hoppas det blir skillnad :)


Aja detta inlägget blev as långt.. ;P får la se om jag kanske skriver nått mer inlägg från BB imårrn ;)


Nu får vi försöka ha en lugn och fin dag ;)

Puss och kraaamis;)

RSS 2.0