Blandat ! ;)

Ska ju försöka skriva här varje dag är tanken hehe ..

Så får skriva ett kort litet inlägg,är typ as trött och behöver verkligen sova då förra natten inte va så super bra direkt ;/

Jaja ... Ikväll somnade Levi iallafall hur bra som helst! Galet hur olika dagarna och kvällarna ser ut gör en liten bebbe ;)

Vi va på sista mötet med föräldragruppen idag ! Lite trist kan jag tycka .. Hoppas att vi ses och kan ta nån fika lr prommis tillsammans ändå :)

Imårrn ska jag och Levi bara ta det lugnt på dagen sen vid typ halv fem ska vi möta upp Josse på post och ta en öl :) mys!! :) det blir en snabbis dock , för vi åker till Kivik på fredag plus att lilla L och hans fina pappa ska på babysim innan vi åker så Levi måste somna i tid imårrn så han orkar hela fredagen :) hihi jag längtar!! Ska bli sjukt mysigt att åka iväg hela familjen! ;)

Nu MåsTe jag sova !! Ska bara kolla lite bloggar först haha ;P


Kraaaamis!!


Uscha !

Värsta kvällen på läääänge ikväll ! Levi har varit hur go och glad dom helst det senaste, så mysig och somnat hyfsat bra på dagen och kvällen ... Men ikväll va gaalet!!

Han har börjat med att rulla runt även i sängen vilket han aldrig gjort innan .. Det gör inget att han ligger på mage och sover, det är bara det att när han hamnar på mage lägger han inte ner huvudet utan har det uppe och får panik för att han är as trött men kan ju inte somna så..! Det fortsatte med att jag också fick panik .. Det va längesen nu jag var tvungen att lära mig något nytt med Levi som jag inte har en aning om hur jag ska fixa :/ det verkade även som att han ville sova på sidan , men när han väl va påväg att somna så orkade han inte hålla uppe kroppen och rullade därför över till rygg och blev heeeelt förstörd och bara skrek!! Usch!

Jag är så rädd att vi har orsakat att han inte klarar av att ligga på sidan och sova , bara för att vi har haft en kudde bredvid honom ett tag ... :( hoppas det inte är därför ... Jag vet verkligen inte hur jag ska göra med detta ... Han kanske måste träna på att ligga på sidan och helt enkelt bli frustrerad ... Hmm..

Vi ska träffa föräldragruppen imårrn så tänkte att jag kanske kan ta upp det där och se hur vi kan göra .. :)

Aja han somnade iallafall tillslut (på RYGG!! ;P ) hoppas han sover ett bra tag nu ! Jag ska också snart försöka sova tänkte jag , man vet ju aldrig hur natten blir!

Ha det gött där ute! ;)


Så kan det gå..

Det förra inlägget skulle upp mycket tidigare idag egentligen , men det funkade inte att lägga upp förens nu :S jaja spelar la ingen större roll ;P

Inte mycket mer att säga idag .. Förutom att jag då sjuuukt gärna vill flytta till en ny lägenhet .. Dock tror jag att den lägenheten jag har i mina drömmar kommer vi aldrig bo i :/ hmm..

Jaja drömma går ju ;)

Nu ska jag snart försöka sova ! ;)

Puss!


Stolt och nöjd mamma

Ibland blir man bara SÅ stolt över sin lilla knodd! Över dom konstigaste sakerna oftast! Haha Goungen somnade idag ( och sover just nu) i marina och Thomas soffa ! ;) har typ aldrig hänt innan! ;D är så lycklig och stolt över honom just nu! <3 fast tillockmed Adrian skriker massor så sover min lilla älskling skönt i soffan:) åh va skönt! Detta behövde jag verkligen idag!

Tycker synd om marina dock :/ det är verkligen inte kul när dom små liven skriker sådär mycket! :(


Lilla L har sovit i 20 minuter nu :)

Så mycket bättre min dag plötsligt blev ! Trots pms ;P

Hoppas dagen fortsätter på detta sätt! ;)

Puss och kram!


P.M.S!!!!

Jag har i tre dagar nu haft PMS !! Jag är typ förbannad på all och alla... Jag vill typ börja gråta och skrika för ALLT!! Orkar inte!!!!

Usch !!

Sen känner jag också att jag måste få lite egentid helt för mig själv!!

Ha d!


Oops!!;P

Helooo!! ;)

Jag och min älskade unge har varit inne hela dagen! Först va det alldeles för varmt , 30 grader i solen!!!! :O

Men nu har det börjar åska , snart kommer nog regnet... Hehe mysigt tycker vi som är här hemma och myser!!;)

Alla andra som är ute tycker nog det är mindre kul mohahaha!! ;P

Nu ska jag göra gröt åt Levi :) senare ikväll kommer marina, Thomas och Adrian hit och kikar på Eurovision med mig ( Levi sover gott då... Hoppas jag.. Haha;P)

Puss på er!!


Hoppsan!

Oj nu hoppade jag visst över en dag.. Idag har jag känt mig ganska nere och sjukt trött..:( usch! Har saknat Andreas sedan han gick till jobbet ..! Levi är som vanligt underbar, så får så dåligt samvete när jag bara går runt och är trött och seg.. Känns ändå jobbigt att man som mamma inte kan bara få vara någongång .. Idag hade jag nog helst bara legat i sig soffan och kollat på tv ...

Aja detta humör kaaan ju bero på att jag fick mens idag och har typ mensvärk plus känner mig AS tjock och uppsvälld ! :/ blää!!

Det låter nog värre än va det är iofs haha ..

Levi hade svårt att komma till ro ikväll vilket han typ aldrig brukar ha på kvällen :S han vaknade till några gånger och bara skrek :( stackars min lilla kille! Kan vara för att det är så galet varmt idag och kanske är det för varmt för honom ..hmm...

Trist inlägg kanske ... Men ibland blir det ju så med!

Nu MÅSTE jag sova innan mina ögon går sönder! Är så sjuuukt trött!!!


Puss och kram !! ;P


G-kås! ;)

Idag drog jag och Levi iväg till G-kås tillsammans med Marina, Adrian och Emma :) Det hick super bra förutom att Levi skrek lite båda vägarna innan han somna ... Men annars gick det toppen ;) vart lite orolig bara att det skulle bli FÖR mycket intryck för Levi som satt i selen ,men han har inte verkat lida av det :) skönt! :)

Imårrn kommer Linus hit och kanske Lykke :) vi ska käka middag tillsammans , ska bli trevligt! ;) Skönt att Andreas är ledig imårrn med :) hoppas han inte blir allt för sen ikväll :)

Det va allt för idag! ;) kraaamis!!


Full rulle!! ;D

Det har fortfarande inte märkts någon skillnad på vår lille grabb här hemma! Han är go och glad som alltid! ;)

Idag var Levi på babysim för första gången! Han ÄLSKADE det!! :) Jag trodde nog inte direkt att han skulle blir rädd...men man vet ju aldrig , det va ändå en ny grej för honom.. ;) Men som sagt det gick super bra! Han plaskade massor i vattnet så han fick massa vatten i ansiktet men det brydde han sig inte ett dugg om! Haha Goa unge!! <3 ;D

Nu sover han gott i sin säng sedan kl 19 ;)

Själv ligger jag och väntar på att Andreas ska komma hem ( han sitter på bussen påväg hem nu :) )

Jaja ska kolla lite bloggar å sånt nu!;)

KRAM!! ;)


Stolt mamma!!

Nu sitter hela familjen påväg från BVC! Det gick så himla bra ! Han gnällde typ till lite efter sprutan var tagen se blev hans snabbt sig själv igen! :) mammas glada kille!! Jag är sååå stolt över honom!! :)

Sen har man ju inte sett hur resten av dagen / natten / veckan blir men vi tar det då ;) Nu är vi glada att det har gått bra :)

Kram på er hoppas ni alla får en fin dag! :)


5 månaders vaccination !! :(

Usch idag ska Levi få sin 5 månaders vaccination ! :'( det gör ont i mamma hjärtat när han får sprutorna och blir så galet ledsen!! :( längtar INTE!! Kl 11.30 ska vi vara där .. Sen lär nog jag och Levi bara vara hemma resten av dagen och ta det lugnt ! Kanske att det blir en prommis vi får se! Levi får avgöra vad vi ska göra idag! Men känner jag min son rätt vill han nog bara vara när sin mammi hela dagen!

Det som oroar mig är om nätterna ska försämras av detta.. Han har ju sovit så bra nu det senaste! :/

Aja bara tiden kan avgöra! Stackars min lilla pojke!! Usch vill bara att det ska vara över och att han mår bra !!

Som tur är har jag Alvedon hemma ifall han skulle få feber eller verka ha ont!

Vi hörs senare...!


Dop!

Nu har jag vart dålig på att skriva här igen ju!! Illa ! ;P
Men har vart fullt upp med planering i veckan. Levi döptes nämligen igår 13-05-12 :) det va så fint! Blev förvånad över mig själv att jag fick massa tårar i ögonen , blev så rörd i kyrkan :) Hanna och hennes dotter Alva sjöng välkommen hem av Sonja Aldén så sjuuukt fint!! <3 Hanna och Peter blev Levis faddrar/gudföräldrar :)

Vi hade as mysigt efteråt med, Andreas hade bakat både bröd och jätte goda jordgubbstårtor! ;D och vi tjötade en massa allihopa! Mycket trevligt!

Levi våran lilla älskling va världens duktigaste!! Även fast han var super trött och inte sovit mycket på dagen var han hur ho och glad som helst!! Söta unge!!! Älskar honom hur mycket som helst!!! :D <3

En toppendag helt enkelt!! ;D

Kram på er!!


Sen kväll och matberoende! :O

Hej hej !

Idag harvarna en regnig också seeeg dag! Det blev visst lite sent igår hehe ;) helt klart värt det vi hade super trevligt åt god mat och drack gott vin! :) mys!!

Jag blev typ sugen på att gå ut ett tag men ändrade mig sen när jag kände hur trött jag egentligen va haha!

Andreas kom hem vid halv tolv så Mathias och Elin stannade kvar en stund till så satt vi å tjöta! ;) mycket trevligt.! Var dock sjukt trött idag iofs haha , men inget man inte klarar av!

Älskar verkligen Levi mer och mer för varje dag som går! Det är underbart!!! ;D

Det som är jobbigast nu är typ att jag verkligen vill gå ner alla kilorna som satte sig under graviditeten men jag har verkligen NADA motivation! Suck!! Måste verkligen komma igång och faktiskt börja gå ner i vikt NU!! :/ det är var så otroligt tråkigt! Plus att det känns som jag typ hela mitt liv fått tänka på att jag måste gå ner i vikt ! Jag orkar inte... Då kan jag typ börja tänka "varför kan jag inte få bestämma själv hur jag ska se ut, alltid denna hets om nyttig mat hit och dit , och man ska träna och inte äta för mycket men inte för lite heller för då ställer kroppen in sig på svält ! " usch orkar iiiiinteeee!!!!! :/ :(

Jag får ta mig en riktig funderar på hur jag ska fixa detta!!


Just nu ligger jag iallafall i sägen och Levi sover gott i sin säng våran lilla prins! ;) <3 regnet smattrar mot rutan! SÅ mysigt! Hihi bara Andreas som fattas nu! ;)

Jaja nu ska jag snart också försöka sova ! ;)


Kramiiiis!! ;)


Regn och sugen!

Hej hej!

Nu sitter jag och Levi i bilen, vi lyckades ta oss hela vägen från pappa Andreas jobb och hem och Levi har sovit heeela vägen, SÅ skönt ! I vanliga fall brukar han gallskrika och typ tappa andan när han måste sitta där bak själv! :( därför åker vi två knappt bil själva längre , men det gick ju bra idag som tur va! Han sover fortfarande och det ösregnar utanför bilen så vi kan lika gärna sitta kvar här tills han vaknar tänkte jag ;) hehe lite mysigt ändå när regnet smattrar mot rutorna ;)

Det gick iallafall bra på introduktionen på babysimmet :) jag är fortfarande as nervös över när min lille skatt ska vara under vattnet! Men det kommer säkert att gå bra! :) vi köpte ett par söta blåa badbyxor till honom med ett vitt ankare på rumpan ;)

Ikväll kommer Mathias och Elin förbi hemma hos mig och Levi och vi ska käka middag ihop när Levi har somnat blir det nog ;) myyyys!! Alltid gott att inte behöva vara själv hela kvällen ! ;)

Det dumma just nu är bara att jag ät galet kissinödig ! :O blir ju inte bättre av regnet heller haha!! ;P jag får knipa igen helt enkelt ! ;D

Kram på er!!


Babysim!

Idag ska hela familjen Wessman på introduktion till babysim ;) innan har jag vart sjukt nervös över art Andreas ska vara ansvarig för att ha babysim med Levi , men har faktiskt lugnat ner mig när det gäller det :) skönt! Idag ska dom inte va i vattnet utan bara tjöts lite och prova ut ett par badbyxor :) SÅ gulligt med små badbyxor på min lilla knodd!! ;P

Inatt har Levi sovit heeeela natten för andra gången i sitt liv! Underbart! ;D så idag är jag en pigg mamma som sovit hela sju timmar I STRÄCK!! ;D

Nu ska vi mysa lite hela familjen innan vi ska dra iväg!! 😄👍


Kram!


Då va det dags!

Okej, jag tänkte att jag verkligen ska försöka skriva här varje dag! :O det behöver liksom inte vara mycket.. Bara en liten sammanfattning av dagen typ :)

Tänker att det kan vara kul och bra att kunna gå tillbaka och läsa sen :)

I söndags blev Levi 5månader och en vecka ! ;) sötisen.. ! Galet att han snart är ett halvår!!

Idag åkte jag och Levi för att möta upp Marina, Emma och Adrian i slottsskogen ! Så himla mysigt, typ första sommardagen idag, as varmt ute så man gick utan jacka! Idag bestämde jag mig även för att ta bort Levis åkpåse! Så skönt han sov på vägen hem i bara en luvtröjja och jeans ;) funderar på om vi ska köpa nån dyna att ha i vagnen och typ ha med en filt om det är lite kallare någon dag ... Sjukt svårt att veta vad han ska ha på sig nu för att inte frysa men inte heller bli för varm ... :/ jaja det löser sig! ;)

Nu MÅSTE jag verkligen sova! Har vart as trött idag även fast Levi sover väldigt bra om nätterna (för att bara vara fem månader!) han äter ju inte längre på nätterna, inte gjort sen han va fyra månader ungefär :) stolt mamma!!! ;D så det är bara upp för att ge han nappen nångång på natten sen äter han första flaskan vid halv sex - sex :)

Han sover ju i sitt eget rum nu med sedan några veckor tillbaka så det är lite kämpigt att ta sig ur sängen och gå in för att ge han nappen , men jag klagar verkligen inte!! Våran kille är så otroligt duktig!! ;) ❤

Nej nu ska jag sova! ;)


Kramisar !


Svåra dagar med lite sömn ...

Levi har börjat sova riktigt dåligt på dagarna... Kvällen och natten går fortfarande sjukt bra ,va bara uppe en gång inatt!! ;) yey!! Men dagarna alltså !! :/ han bara gallskriker när vi lägger honom i sängen... Läste att det kan bero på överstimulering... Hmm... Så nu får det bli nerdraget och tv:n avstängd så fort han är vaken! Usch va det tar på energin när han bara skriker hela dagarna!! För det är ju inte det att han är pigg på dagarna och inte behöver sova ... Då hade det ju vart helt ok, men han blir ju trött och grinig :/ :( usch!! Hoppas detta är en fas som VÄLDIGT snart går över !! :/ Suck!!

Jaja som sagt är jag iallafall glad att han sover bra på natten och somnar utan gallskrik på kvällen !! ;)

Idag är det lördag! Jag har lust att hitta på något men jag har verkligen inga pengar och det blåser maaaassa ute burr!! Kom nu lilla sommar!! 😊☀


Hoppas att ni får en finfin lördag!!❤


Frustrerad och totalt uppgiven!!!

Jag orkar inte !!!! Blir as förbannad och nej det kan man la inte bli på ett litet barn JO det KAN man !!!!!! Självklart kan han inte hjälpa det och inte någon annan heller därav uppgivenheten ! Han VÄGRAR verkligen sova på dagen! Och ja då ska jag ändå vara glad att han sover på natten men det spelar ingen roll!! Det är SJUKT jobbigt att han är as trött och grinar för precis allt och sen vägra sova!! Vet verkligen inte vilken den bästa metoden är eller hur jag ska få honom att somna!!! Jag blir snart tokig!! Och sen tillbaka igen till Andreas pissiga jobb!! Jag är ju nu tvungen att ta hand om honom helt själv hela eftermiddagen och kvällen!! Som om inte JAG är trött!!!!! Åhhhhh!!!!!!!!!!!!



Ha d!


RSS 2.0