Känslor i massor! ;)

Gaaalet vad jag längtar efter våran lilla bebis nu!! Åh han rör sig en massa där inne varje dag (just nu i skrivandes stund faktiskt ;P)

Jag älskar honom redan så skjut mycket, fattar inte att jag kommer älska honom ännu mycket mer när han kommit ut ur magen ;D Underbart!!

Igår var jag och Andreas på Bhoga och skulle käka lite kvällsmat typ, super mysigt. Det värsta var bara att när vi typ precis hade beställt vad vi skulle käka fick jag sjuk värk i hela magen, inget jag känt tidigare, eftersom jag läst på en hel del förstod jag att detta var en riktig värk liksom, dom kan man ju ha precis innan förlossningen eller några dagar innan förlossningen. Min enda tanke var bara - "Okej vi äter upp fort här nu sen får vi la se om det kommer en liten bebis inatt" ;D Jag kände mig både nervös och glad samtidigt!

Tyvärr har det ju inte kommit någon bebis än hehe och jag har inte haft några fler sådana verkar tyvärr hehe

Men idag blir det iallafall en lugn dag hemma då vi flängde runt så mycket igår jag och Andreas :) Det är typ storm ute med, har vart det hela natten så har haft svårt att sova.. men men jag kanske somnar några timmar på dagen idag ;)


Jag önskar verkligen att det inte är lång tid kvar nu tills vårt lilla mirakel kommer, för jag längtar så otroligt mycket efter honom nu!! ;)

Sitter och känner efter hela tiden om jag får ont eller något annat som händer som kan tyda på att förlossningen är nära!! Vilka känslor som går runt i kroppen och huvudet nu alltså. Så sjukt blandade är dom, men mest förväntansfull! Jag vill åka in och föda NU!! ;D

Puss och kram på er där ute i huskruset! :)

Utkast: Oct. 22, 2012

Nu var det ett bra tag sen jag skrev här , hehe. får la helt enkelt erkänna att jag inte är någon blogg människa. Men som sagt kan det va kul att kunna gå tillbaka och läsa lite om hur jag hade det under min första graviditet :)

Idag hade jag tid hos min fina barnmorska på Eriksberg :) alltid lika mysigt och kul att gå dit :) Idag skulle hon kolla ifall våran lille kille hade vänt sig med huvudet neråt :)

Hon kände först, sen ville hon ha ett utlåtande av en kollega och även en student som var med och skulle känna. (jag tror att detta var lite uppgjort, hehe men det gör mig dock inget ;P )

Iallafall så var ingen av dom säkra på att huvudet låg neråt, så jag fick ett ultraljud ;) Jippi!! ;D hehe..

åhh det va såå mysigt att se våran lilla krabat där inne i magen! Förra gången jag gjorde att ultraljud var när jag hade 40 graders feber och var allmänt borta i huvudet hehe. det var så mycigt att se honom där inne, Han hade vänt sig och allt annat såg jätte bra ut också!! Helt underbart!! ;D

Är så lycklig nu, är så glad och tacksam att allt med min graviditet flyter på som det ska. :) Det ska man nog inte ta för givet nämligen...

Nu ska jag dra ner till bilen för att dra till Mathias, han har fått sin nya ipone 5 idag!! ;D AS kul ska det bli att se den och känna på den :)

Btw, längtar till julen så jag håller på att sprängas!! :O haha Och längtar såklart till våran bebis är född :) <3 <3!!

Massa Kärlek// V




Dusch är bra! ;)

Hej igen!

Var bara tvungen att meddela att duschen gjorde susen, att stänga av tv:n för en stund och bara ta hand om sig själv en timma eller så var helt perfekt. Nu känner jag mig som en ny människa! Tänk vad en dusch kan göra, trots att man knappt får plats i den haha ;)

Sen öppnade jag upp typ alla fönster här hemma, så nu känner jag de friska vindarna i lägenheten och hör hur människor nedanför kommer hem från jobbet eller skolan :) Låter mysigt tycker jag!

Det var bara det jag ville säga ;)

Ha det fint kära ni! :)

Hoho! ;P

Hejsan!

Nu har jag verkligen inte skrivit på länge.. :/ Dåligt!

Det som jag helst vill ha den här bloggen till är ju att kunna gå tillbaka och kika hur jag mådde och hur min graviditet var under hela tiden, men inte så lätt att följa när jag inte skriver här haha!

Aja, jag börjar iallafall bli jätte uttråkad här hemma, man blir ju typ deprimerad.. inge bra alls.. :(

Aja, försöker iallafall hitta på nån liten grej varje dag, igår va åsa här å hälsade på, det va super mysigt, vi fikade drack kaffe och tjötade en massa :) Men idag har jag dock inget att göra förutom att typ sitta här hemma, har ikat på en film och typ glott tv, vilket jag kommer fortsätta göra resten av dagen, så ni kan ju förså min frustration just idag!!

Som tur är så är Andreas ledig imårrn , så då behöver jag iallafall inte vara ensam hemma :D längtar!

Det jag ska göra idag är att duscha , haha dagens grej liksom , helt sjukt. Men det är inte så lätt som det låter .. får ju knappt plats i duschen längre och när det varma vattnet kommer på magen snurrar han runt och har sig där inne så man blir helt yr haha , helt galet. Men tror jag kan behöva en dusch för att vakna till liv lite och känna mig lite bättre helt enkelt :) Funderar på om jag ska ta bilen till affären med och köpa mjölk och flingor är grymt sugen på det (dock har jag ju ännu inte fått pengar från försäkringskassan än !! Blir galen!! Senast den 18:oktober ska dom komma, och det hoppas jag sannerligen att dom gör med!!!!)

Aja, nu blire dusch iallafall ;) haha


Puss och kram hoppas ni har en fin dag i höstens tecken! ;)






RSS 2.0