....!!!!

Ok så här är det: har man barn har man absolut inget eget liv!! Det går inte att bestämma in något över huvud taget!! Visst man kan ju genomföra saker ändå men som tillexempel ska jag till Mathias idag och då har Levi valt att vakna maaaaaassa gånger inatt ! Jag är just nu AS trött!!!!!!!!

Tillväxtperiod !!!

I övermorgon är Levi 2 & 1/2 månad! I veckan var jag,Levi, mamma och pappa hos farfar i Dalarna . Första natten och dagen gick fin fint precis som hemma :) andra kvällen/natten var hemsk, Levi skrek oavbrutet, knappt något hjälpte , jag blev sjukt uppstressad och rädd att han typ va sjuk eller hade ont någonstans .. :'( det var fruktansvärt!! Han har aldrig skrikit så innan, det var nästan så han tappa andan ibland för att han skrek så hemskt!! Jag började läsa om vad det kunde vara för fel imorse , det visade sig att bebisar har en tillväxtperiod runt tre månader.. *suck* aja jag är sjukt glad att detta beteende var normalt iallafall! :) hittills har denna dagen gått riktigt bra ( förutom att jag har fått stå upp och gunga han i selen typ HELA dagen;P) jan har fått vara nära mig hela dagen, vi har bara kramats och pussats och myst massa!! Och han har ammat när han vill och hur länge han vill 😊 tydligen är det närhet min lilla älskling behöver vid dessa tillväxtperioder :) Jag hoppas nu på en bra och skön natt!! ;) att han ska somna gott och sedan sova gott inatt :) Min lilla kille har sin första livs kris stackarn! :* Hoppas ni har en fin fredags kväll! ( själv unna jag mig ett glas vin och brie ost tidigare ikväll hihi ;) ) Puss och kraaaam!! ;D

Lördag! ;)

Idag är det lördag och det betyder melodifestival! ;) Marina och Thomas ska komma hit ikväll och vi ska käka gott å kika på melodifestivalen tillsammans :) mys! Hoppas Levi sköter sig och inte är allt för trotsig ;P jag personligen tror ju att den första trots åldern är vid två månader haha! Han har en himla humör våran lilla kille om han inte får som han vill ;) sin mamma upp i dagen så att säga hehe ;) Vi var ute på en prommis innan, och aldrig förut har han fortsatt sova när vi kommer hem igen. Men nu har han sovit i tre timmar i vagnen här hemma, snacka om egentid för mammi!! Hihi ;) men nu börjar han gny lite så snart är det nog dags att snutta lite vid bröstet ;) myspys delux om ni frågar Levi ;) Så är det, nu ska jag försöka hinna måla till mina naglar lite innan han vaknar helt ;) Puss och kram hoppas ni alla får en fin lördag! Btw jag längtar sjuuukt mycket till våren och sommaren , det är så nedrans kallt både inne och ute just nu :/ ska bli så skönt när man inte behöver ha på sig så sjukt mycket och slippa klä på Levi en massa kläder varje gång man ska utanför dörren :) Kram!

9/12

Det hände ju en hel del där på förlossningen!  är aningen för trött för att skriva hur allt gick till just nu. våran Levi kom iallafall ut med akut kejsarsnitt 9/12 kl 06.04. Nu är han hela två månader och ligger i skrivandes stund här framför mig i sitt babygym och "pratar" som en galning!! Hehe sötisen!! ;) 
 
dom två första månaderna med min lilla bebis var otroligt omtumland och jobbiga, hemska rent ut sagt!  Jag fick börja gå till en psykolog då jag trodde jag hade fått en förlossnings depression , det visade sig att sedan att jag "bara" hade svårt att anpassa mig för den otroligt stora förändringen jag genomgått genom att få barn.. Jag gick tre gånger hos min psykolog och mår nu så sjukt mycket bättre! :) Jag älskar våran Levi över allt annat, han är världens sötaste , goaste och snällaste bebis!! 😘 Självklart är det dagar som är otroligt jobbiga och tar all ens energi, men de dagar då han ler och är glad och mysig väger allt som oftast över!! Jag ska försöka skriva här igen tänkte jag, kan ju passa på när han sover typ 😜 Det kan ju va riktigt kul att följa hans utveckling genom att kunna läsa om den längre fram 😊 Som sagt nu är han två hela månader och nästan en vecka! Han är så duktig att han sover i sin egen säng om nätterna, vaknar ca 2-3 gånger bara för mat :) Han har också börjat hitta sina händer just nu, och kikar en massa på dom!! Hihi 😉 och käkar på dom massor! Imorse introducerade jag ert gosedjur för honom som han fått av mormor och morbror M ;) han kunde greppa det ett tag iallafall! Mysigt!! Nu är det lek time ;) Kram!