duschen gör susen!

Jag har sagt det innan och jag säger det igen - En dusch gör alltid susen! Det är så galet skönt att bara stå där och låta alla negativa känslor rinna av en, men egentligen är det nog nästan skönast efteråt när man smörjt in sig och luktar super gott :)

Ja okej får la erkänna att jag fortfarande blir frustrerad av att förlossningen inte kommer igång, det värsta är la att de få förvärkar jag har inte gör speciellt ont .. :/ Det är så sjukt att man vill ha ont haha, men så är fallet iallafall! ;P

Aja nu ska jag kika på tv hela kvällen och bara gosa in mig i soffan och hoppas på fler värkar helt enkelt, det finns tyvärr inget annat än att vänta just nu, "han kommer när han är redo" sägs det ju ;P


Hoppas ni har en fin kväll iallafall :) kram!

Trött på detta nuu!!!

Skit förlossning!!
Nej jag börjar tappa hoppet på att det överhuvudtaget kommer komma någon bebis till familjen Wessman ...!!

Vad händer liksom, hur länge ska man egentligen behöva vänta?!!?

Och vad ska man egentligen göra för att få igång detta, INGET hjälper nämligen!! /¤&#(")&¤%"/()¤/!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



JA, jag är galet förbannad och trött idag, men någon dag måste man la vara det också!! Hatar denna dagen, det får gärna bli natt nu så kanske förlossningen kommer igång /tydligen händer det oftast på natten...) om inte så är det snart en ny dag!


Aja, nu ska jag iallafall käka pasta och sen ska jag försöka göra nytta här hemma, typ tvätta, damsuga, plocka undan och sen ta en lååång och välförtjänt dusch!


Kom igen nu !!!!



Utkast: Nov. 24, 2012

Hmm... ingen bebis!

Man kan ju undra hur lång tid detta kommer ta... börjar bli riktigt trött på att ha ont p en massa ställen och att inte kunna resa sig upp utan att det gör piss ont typ. Sen tänker man ju att denna smärtan är INGET mot den på förlossningen Suck!! :/

Usch och fy och bläää!!! Jag vill ha ut den här ungen nu nu nu!!

Jag har as ont i min handled också pga allt vatten som samlats i händerna :( Hoppas verkligen det gr över efter förlossningen, har hört att vissa måste operera sig för att det ska bli bra igen, hoppas jag inte än en av dom..

På måndag ska jag till barnmorskan igen.. hoppas typ att jag inte behöver gå dit, och inte för att jag inte tycker om att g till henne (tvärtom) utan för att då vill jag ha fött mitt barn redan!!


Äsch det lär ju säkert dröja MINST en vecka till, jag som hade fått för mig att han skulle komma tidigare, varför trodde jag det!? Chansen för det är typ as liten!


Jag vill se mitt barn, jag vill krama honom och pussa på honom!!! Blir galen snart!

Iallafall bra att jag inte ska sitta hemma här själv hela kvällen, det hade jag inte pallat, det ända man tänker på är ju förlossningen och typ "har jag inte lite extra ont nu..." haha men blir lite galen av att vara gravid har jag märkt med :P


Jag ska iallafall dra på mig lite kläder nu och sen dra iväg till Mathias :) På vägen dit ska jag bara köpa öl till mig först, är så galet gott på helgen :)

Imårrn ska jag dra med mig Andreas till ikea och köpa en lampa till lillens rum så vi kan ha mysbelysning där när det är ammnings time ;)


Aja nu ska jag dra mig upp er soffan!

Hoppas ni får en fin kväll!


Kraaam!!

Imorgon är det dags!! ... eller?!?!

Imorgon är den magsika dagen, dagen då vår son är beräknad att födas till världen! Det är så galet att det är imorgon, jag hoppas och längtar jätte mycket just nu, förlossningen 'r verkligen det ända jag kan tänka på just nu!!

Det är blandade känslor hela tiden- ena stunden är jag hur lycklig som helst att vi inom en mycket snar framtid kommer få träffa våran egna lilla son. Andra stunden blir jag livrädd för att föda barn och allt som har med det att göra. Det är en knasig men underbar resa som börjar ta sitt slut (graviditeten alltså) Sen börjar (enligt mig) det riktiga livet!! Oj vad underbart det ska bli!! :) <3 Jag bara längtar tills han är utanför magen och vi får vara tillsammans hemma alla tre - Familjen Wessman! ;) <3 <3

Nu ska jag käka upp daim glassen vi köpte igår , måste ju fylla på energin haha ;) ;P


Hoppas ni har en skön höstdag denna Torsdag :)

Kramisar!!

Utkast: Nov. 15, 2012

Idag har började jag få ganska kraftiga förvärkar på morgonen ( eller typ vid 11 haha) Hade inte känt den smärtan nångång innan, kändes typ som mens värk, men ändå mer tryckande känsla neråt eller va man ska säga. sjukt svårt att förklara. Det har kommit och gott under dagen, det gör mig nästan bara glad, dock är det ju inte bekvämt, fick typ andas mig igenom nån av värkarna innan. Galet!

Kan det vara dags snart tro!?

Jag längtar så gaaaaalet mycket, och då har jag inte ens gått över tiden än, illa illa!!

Just nu i srivandes stund har jag faktiskt en ganska smärtsam sammandragning/ förvärk, man vet ju inte riktigt vad det är eller hur det ska kännas.. hehe. Men som sagt jag blir mest lycklig och förväntansfull av att det gör ont , störd jag vet haha! ;P

Jag önskar att det bara vill sätta igång vilken minut som helst! Jag antar att jag är i den så kallade latensfasen nu, hoppas på det iallafall! Den kan dock hålla på allt ifrån ett dygn till några veckor :/


Imorgon är det bara EN vecka kvar till den 23:e November då våran lilla älskling ska komma!! ;) Han får gäääärna komma tidigare! <3 ;)

Btw, är typ AS hungrig ikväll, känns som jag kan käka hur mycket som helst typ!! :O Har sökt på google om man blir hungrigare under latensfasen men får ingen ordning på det hehe


Hoppas ni alla där ute har en bra kväll! ;)

Puss och Kraaamis!! <3

Härmed välkomnas värkarna! ;)

Hej hej! ;)

Idag är det bara 16 dagar kvar till det beräknade datumet för våran lilla bebis :) Men han får gärna komma idag! :D

Vi har varit i kivik i helgen, kom hem igår. jag måste ju erkänna att jag var lite rädd att han skulle kika ut när vi var där, känns tryggt att vara hemma nu, så nu kan vi dra till BB när som helst :)

Jag har fått mer ont nu, runt om bäcken benet, ser det som något positivt då det kanske kan vara ett tecken på en snar förlossning :) Men jag orkar dock inte gå föör länge med detta ändå!

Har ganska mycket sammandragningar med nu, och det känns verkligen när han rör sig, helt galet , hela magen flyttas ibland hehe :)

Det är mysigt och jag blir så lycklig när jag känner han där inne, men det gör också att man längtar så galet mycket att förlossningen ska sätta igång så han kan komma ut till oss så vi kan mysa massor med honom!! ;D <3 <3


Jahopp, nu ska jag iallafall kika på Bonde söer fru, sen Berg flyttar in (hos Markolio) Såå nice ;) hihi.. btw, jag har köpt Oboy idag med, men i smyg, har gömt den bakom massa annat i skafferiet haha ;P

Man FÅR när man är såhär galet gravid! ;)

Nu får ni ha en fin fin kväll, det tänker jag ha!! Hoppas jag får värkar snaaart!! ;D haha


Puss och kraaamis!!!

RSS 2.0