"Förlossningen"

Okej då ska jag försöka berätta hur det var..



Vi kom in till förlossningen där det dröjde ca två timmar innan de satte in någon gel i mig som skulle sätta igång värkar. Efter den var insatt tyckte dom att vi skulle gå en promenad (på TRE timmar!!) vi gick in till Mölndal och käka pizza sen gick vi tillbaka igen för jag orkade typ inte röra mig , jag var ju enorm!! Haha !

När vi kom tillbaka satte vi oss och tittade på julkalendern , super mysigt :) jag ville att värkarna skulle komma igång men inget hände :/

Efter ett tag kom en barnmorska in för att kolla till oss , hon undrade varför jag låg i sängen och "slappade" , -du är inte sjuk du ska föda barn upp och stå sa hon! Haha så jag upp... Hon gick ut ur rummet igen och några minuter efter det forsade det varmt vatten mellan benen som ländes som att jag kissade på mig, det gick verkligen inte att stoppa!! Haha sjuk känsla men roligt!! ÄNTLIGEN var det igång!! Snart efter detta kom värkarna igång! Dom ländes och var givetvis inte sköna men inte ALLS så hemska som jag trodde dom skulle va! :) jag var mest glad att allt hade kommit igång och jag längtade sååå efter att få föda ut mitt barn! Att få vara den där super duktiga kvinnan som kämpar för allt jag är värd för att vi ska få se vårat fina barn som vi längtat sååå efter!!!

Nu blev det ju inte riktigt så... :(

När jag hade haft värkar ett tag ville dom att jag skulle sova för att orka med en förlossning, så jag fick två tabletter som tog bort värkarna HELT!! :(

Jag kunde sova lite den natten man var mest vaken.. Jag ville bara att värkarna skulle komma igång igen så jag va uppe och gick en hel del på natten.. Det hjälpte inte så jag la mig och försökte sova en stund till.. Kl 6 på morgonen skulle dom kolla bebisens hjärtljud ... Men dom hittade det inte.. Fler barnmorskor kom in och försökte men de hjärtljud de hittade var alldeles för svaga... En läkare kom in och letade .. Sen stoppade hon upp någon kamera eller liknande mellan benen på mig samtidigt som hon kände med fingrarna mellan benen ... INTE skönt !!! :'( jag kände hur paniken kom i min kropp och Andreas hade precis vaknat av allt detta ... Jag var livrädd!! Jag tänkte "våran bebis är död..." Mina ögon fylldes av tårar men någon tår hann jag inte fälla förens dom sa -det blir kejsarsnitt !

Min säng kördes i ilfart ut från rummet ! Jag minns att jag tänkte på Andreas och på vårat barn i magen! Jag tyckte så otroligt synd om min älskade fina Andres som vaknat av allt detta och såg helt förvirrad ut! Allt jag ville var att krama honom hårt och säga att allt kommer bli bra! Jag kunde känna hans ensamhet i mig och det var fruktansvärt !! :'(

Innan jag hann tänka så mycket mer var jag uppe på en brits och blev sövd!

Jag vaknade sedan sex timmar senare upp bland massa snälla människor på "uppvaket" . Jag hade inte i såret där dom öppnat mig, kunde inte röra mig åt något håll! Jag ville hosta men det kunde jag inte för att det gjorde ont och var helt stelt! Jag hade massa slem i halsen för jag hade haft ett rör där när jag var sövd.

Jag fick smärtstillande och massa vatten och saft att dricka. Dom förklarade för mig att jag hade fått en son som mådde jätte bra och att han var tillsammans med Andreas :) åh va lycklig och lugn jag blev när dom sa det! Jag var så nöjd med tillvaron just då! Allt hade gått bra!!! ;D efter någon timma kom Andreas upp och hämtade mig tillsammans med en barnmorska :) jag blev överlycklig när jag såg honom och han såg så stolt, lättad och lycklig ut! :) hela vägen till BB där vår lilla son befann sig berättade Andres hur han såg ut och hur allt hade gått :) sen fick jag se våran fina underbara son! Första dygnet var vi lyckliga och allt var som i en kärleks bubbla!!

Tiden efter förlossningen tar jag i ett annat inlägg längre fram ;)

Kram!


Blandat ! ;P

Hej hej!!

Seg jag är på att skriva här, ändå har jag tagit ner appen nu hehe ;P

Jag har ju tänkt att jag sk skriva om hela "förlossningen" här men det har ju inte blivit av än... Borde ju göra det innan jag typ glömmer hur det va... Okej jag börjar lite i ett nytt inlägg så får vi se hur länge jag orkar skriva :)

På söndag är Levi hela 5 månader :) dagarna blir bara bättre och bättre , Levi är underbar dock börjar han få ett himla humör .. Fått det från sin mamma förmodar jag Oops!!! Haha ;)

Hoppas ni har en bra kväll ! Snart ska jag kika på Gynning i Carina bergs nya program :) mys!! Dock rinner näsan hela tiden och jag känner mig as trött ... ZzZZzzz..!!

Kraaaaam!!


En önskan..

Det jag önskar allra mest nu är att Andreas ska ha ett jobb sim han jobbar på dagen och kommer hem på eftermiddagen .... Jag blir så ledsen när jag ser folk typ lägger ut på Facebook att " pappa mys efter jobbet " sen va vi hemma hos marina och Adrian idag ( deras första dag själva wopaa) sen kom ju liksom Thomas hem vid typ fyra ... Jag kände mig så ensam och ledsen då , då va det dags för mig att åka hem till en tom lägenhet .. Och vetskapen om att Andreas inte kommer hem förens vi har lagt oss jag och Levi :'(

Jag hoppas och önskar att hans nya jobb blir bra mycket bättre och inte lika mycket jobb ... !!

Sen önskar jag att han någongång i en ganska snar framtid kommer ha ett dags jobb :) *läääängtar*


Ja ja nog om det... Imårrn börjar jag att banta ordentligt! Det blir itrim soppor!! Nu ska bannemej kilorna rasa!!! Lite nervös att jag inte ska orka med det .. Men jag MÅSTE verkligen kämpa !! ;)

Nu ska jag ringa mamma ;P

Puss på er!


RSS 2.0