Upp och ner!!

Hello!

Det som är jobbigast med att vara gravid just nu (är i vecka 30 ;) ) är att mitt humör går precis som det vill utan att jag har någonting att säga till om haha.. det är verkligen helt sjukt .. Helt plötsligt an jag bli as förbannad på precis allt, typ gå runt och tjura och säga allt som är fel med allt.. sen bara någon minut senare kan jag bli as ledsen och vill typ bara gråta... det är så knasigt, däremot vet jag ju att det har med alla dessa hormoner att göra, så jag har ju iallafall en bra förklaring till varför vilket är mycket skönt :) :)


Ikväll har jag faktiskt haft en riktigt skön kväll iallafall, jag har vart på as bra humör, helt lyckorus i kroppen, underbart .. när det är såhär får hormonerna mer än gärna vara i min kropp haha ;P

Det är verkligen ett äventyr att vara gravid, spännande!! ;D Även om jag just nu längtar extremt mycket efter vår lille son :)


Nu blire scrubs tills Andreas kommer hem :)


Hoppas ni har en fin Tisdagsväll :) Imårrn ska jag simma med Marina för andra gången, ska bli riktigt härligt :) Även om det kommer bli extremt jobbigt att gå upp 08.30.. haha är så gaaalet trött nuförtiden! :O


Puss och kraam! :)

hmm..

Ringde till försäkringskassan idag, fick reda på att min chef inte har skickat in min sjukskrivning.. smart, så jag får typ inga pengar denna månaden!! Åh jag orkar inte.. jag kan liksom inte ens betala hyran ....

Jag får heller inte tag i min chef , för hon svarar inte på någon av de två telefoner jag ringer...


aja är lite splittrad just nu, hoppas detta ordnar sig under dagen .. :/ PISS!!



Hoppas ni har en bra Fredag iallafall..!


Puss och kram!

Torsdag!

Torsdagar är verkligen sämsta tv dagen på hela veckan ! haha .. nu har det börjat ett kock program som ändå är ganska givande! :)

Idag har jag vart på vårdcentralen i Eriksberg två gånger... Sjukt jobbigt, för var först tvungen att gå upp 07.30 för att ringa och fixa en akut tid hos läkaren , bara för jag va tvungen att förlänga min sjukskrivning.. sen var jag där vid 10.. sen skulle jag tillbax dit kl 15 för att träffa min barnmorska Lina :) Det var mycket trevligt, hon är så himla gullig, och inga problem som vanligt med alla tester och sånt , så skönt att jag är frisk och allt flyter på så bra :)

Fick höra våran lille killes hjärtljud idag med , mysigt! :) Alla som lyssnar och tittar på honom säger att han är en mycket livlig kille, härligt tycker ag! Han får gärna vara en livlig kille :) hehe Bara härligt! ;D

Imårrn är det Fredag, så himla niiice!! Andreas är ledig Fredag, Lördag, Söndag, Måndag och Onsdag :) (och på Onsdag är det föräldragrupp igen , kul!!) Imårrn är det ända som är planerat en tvätt tid, sen på kvällen hoppas jag att Andreas går med på att laga en riktigt god middag, Mathias ska komma förbi också och äta och dricka gott :) Mysigt! Härlig Fredag helt enkelt!! :)


Nu ska jag fortsätta kika på tv:n och invänta att min kärlek kommer hem! ;)


Puss och kraamis!

härliga tider!

Just nu är jag inne i ett lyckorus vilket är riktigt gött ;) Jag längtar så sjukt mycket tills våran älskade son kommer ut!! ;D Undrar verkligen hur han ser ut :) hihi Myys!

Igår skulle ju Cicci och hennes lille son kommit hem hit till mig, dock var sonen sjuk så för att jag inte skulle bli smittad så tar vi det en annan dag, så jag drog hem till Mathias istället och käka god köttfärssås ;) hihi Klarar verkligen inte av att sitta hemma, det är så sjukt trist!

Ikväll drog jag och Marina hem till Carro, käkade varma mackor , godis och tittade på tv , och typ tjötade massor, super mysigt var det :) Tycker dock det är lite läskigt att åka hem själv på kvällen med spårvagnen å bussen, men det gick faktiskt jätte bra, hur lugnt som helst liksom :) Härligt!

Nu kom Andreas typ precis hem MYSPYS!! Älskar när han kommer hem! :) hihi Kärleken är stooor och stark!

Nu ska vi mysa!

Ha det finast nu allihopa!!

Puss och kram! :)

Måndagen!

Denna måndagen , eller egentligen hela denna helgen har varit underbar! ;D Jag hade ju ca en vecka nu nyligen som jag mådde extremt dåligt! Jag spydde, åt typ inget, drack knappt och hade hög feber, va inne på sjukhuset ett antal gånger, uscha!! Men nu mår jag super bra igen!! ;)

I Torsdags och Fredags var jag hemma hos Mathias med mamma också, sjukt trevligt och mysigt!! ;) Sen i Lördags blev det att känna på pulsen ute på stan ;P haha helt galet när man är gravid i 7:e månaden, men oj va kul och trevligt vi hade! Först var jag och Mathias hemma hos honom, åt och drack gott , sen drog vi in med bilen till stan och hämta upp min Andreas :) Så drog vi till Björns bar och satt där och drack och träffa en del människor vi känner :) Super trevligt!! :)

Vi var hemma vid 04.30 igen haha helt sjukt, men SÅ värt det! :)

Idag har jag haft en mysig dag med Marina! Vi bestämde oss för att bada och simma i simhall :) Dock testar vi nog något mysigare ställe (typ haga badet) nästa gång! ;)

Nu sitter jag och käkar kronärtskocka och ska senare ikväll kika på "ensam mamma söker" -Älskar!! ;) hihi Mysmåndag!!

Imårrn kommer Cicci förbi med sin lilla Alfred, ska bli himla mysigt! :)


Nu ska jag kika vidare på "halv åtta hos mig" och käka klart!! ;)

Puss och kram på er allisammans! Hoppas ni också njuter till fullo av erat liv, för det gör jag med min stoora mage haha ;)


RSS 2.0