inte så bra på bilder..

Vet ju att en blogg blir dö-trist utan bilder, önska verkligen jag kunde vara bättre på det. Men det är så sjukt, men det är så komplicerat. Tar ju liksom mest bilder med mobilen, och så ska man kollpa den till datan och massa sånt.. hmm jobbigt.. haha kanske inte iallafall, men allt är extra jobbigt när man är gravid.

Dessutom börjar det bli riktigt tungt nu .. magen är liksom hård typ .. konstant! Jätte jobbigt, men inte bara jobbigt "för att*" liksom, mer för man blir orolig. Måste verkligen bli en lugnare människa. hehe *lycka till*

Jag längtar sååå mycket efter våran lilla kille! Jag udrar hur han kommer se ut och vem han kommer få vad från typ .. såå spännande!!

Igår köpte vi spjälsängen från Ikea, en svart blev det - den ni! ;) Blev riktigt snyggt och tufft , precis som en kille ska ha det ;) hehe

Jag är iallafall i vecka 27 nu, veckorna går ganska snabbt ändå, men tror att han kommer kika ut tidigare än väntat! Inte för tidigt bara ! :O Hon måste ju må bra och växt till sig lite innan han kika ut min lilla grabb! <3 Älskar honom redan så otroligt mycket, och det bästa som finns är när han "bökar" runt där inne i magen! Varenda liten rörelse känns verkligen nu med, vilket är underbart mysigt! Får lyckorus i hela kroppen bara av att tänka på det!! *obeskrivlig kärlek*


Nu blire soffan och ta det lugnt med flingor och mjöl! ;)


Puss och kram! Ha en fin dag!

Huvudvärk och sjuksriven!

Hej alla!

Här sitter jag hemma i soffan, har varit sjukskriven i ca en vecka för tillfället, och ja jag är redan trött på det :/ hmm.. det är ju intes om att bara vara ledig liksom, jag får ju typ förvärkar av minsta lilla :( Usch, men just nu är det nog faktiskt huvudvärken som är jobbigast.. varför skulle jag få huvudvärk just nu liksom.. uscha!

Jag längtar så mycket till min lilla going kommer ut, jag längtar dock inte till jag ska föda, usch börjar bli riktigt nervös för det nu :/ Men å andra sidan fatta va många som fött barn innan mig och det har ju gått bra :)

Våran lilla älskling sparkar mer och mer för varje dag vilket är underbart! :) Jag önska bara att Andreas unde vara hemma lite mer, och då är grejen att han har varit ledig as mycket den senaste tiden, så ska inte klaga , haha men gravid som man är vill man inte vara utan sin andra hälft <3 ;)

Nu var det färdigskrivet för denna gången :) hoppas att jag kanske ska kunna/orka skriva mer här nu när jag bara sitter/ligger hemma! :)

Puss och Kram!

Mycket känslor!

Hej igen!

Mina änslor är lite här och där just nu.. Jag mår typ piss på jobbet :( Usch vill bara gråta hela tiden typ. är så trött och an inte göra något typ.. hmm.. :/ ska prata om det med bm imorgon, så får vi se vad vi an göra åt allt. Om jag kanske kan jobba mindre timmar eller helt enkelt bli sjukskriven.. aja vi får se vad hon säger imorgon.

Annars så har mitt lilla hjärta i magen levt livet idag, haha han har verkligen visat att han är där inne idag , så otroligt mysigt!! ( Tyvärr bara svårt att njuta till fullu när jag är på jobbet ...) Men iallafall typ hela dagen på jobbet ar han sarkat och rört sig så det synts utanpå, och även nu när jag sitter här hemma i soffan ;D Det är underbart, och jag börjar mer och mer fundera över hur min darling ser ut!! :) åh vad jag älskar våran son redan nu, an inte fatta att den här kärleken kommer växa sig ännu starkare när han väl kommit ut till oss! <3 <3 ;) Vi har massor av kärlek att ge dig våran älskade lilla unge!! :)

Nu blire Lotta på Liseberg! Och hoppas på ett grymt bra möte hos bm imorgon så jag kanske an slappna av lite mer!!


Puss och kram! :)


Jag skaa!

haha, jag tappar det bara mer och mer på den här bloggen, tänkte ju att jag skulle kunna skaffa en såndär söt mamma blogg som alla verar ha, men jag har nog verkligen inte ork eller lust att sriva här. Imårse ringde barnmorskan och det var tydligen dags att börja äta järntabletter ,, så är det, tyckte det va lite konstigt om jag inte skulle börja med det snart .. :) Aja, iallafall bor vi ju i Götet nu igen, det är fantastiskt skönt!! Känns bara lite jobbigt med nytt jobb igen :/ känner mig utanför och inte alls sugen att försöka typ. Aja, tre månader sen mamma ledig :) Åhh va jag län gtar efter våran prins! Vi har bestämt namn med, men inget jag får säga högt tyvärr hehe. jag som sa att jag aldrig skulle bestämma namn innan han är född, men ja nu har vi iallafall bestämt oss, sen får vi la se om det är en liten sådan krabat eller om vi måste byta :P hehe Aja, jag är iallafall jätte lycklig med våran lilla familj!

Puss och kram!!

RSS 2.0